Eliminarea efectului ochi rosii din fotografii cu ajutorul programului S10 RedEyes 3

Printre optiunile programului gratuit S10 RedEyes 3 pentru inlaturarea  efectului ochi rosii din fotografii se numara: Fix Red Eyes Mode, cu ajutorul caruia se inlatura culoarea rosie a ochilor, Crop Mode - o optiune de taiere a imaginilor la dimensiunea dorita, Resize - modificarea dimensiunilor fotografiei, Ajust Brightness - ajustarea luminozitatii (Lighter - mai luminos, Darker - mai intunecat).
 
Lucrul e foarte usor. Se deschide fotografia de corectat in S10 RedEyes 3 de la File - Open, apoi se da click pe Fix Red Eyes Mode si apare o lupa cu care se da click pe ochiul rosu care trebuie corectat. Apare o caseta cu zona de corectat marita. 

 
Cu ajutorul mouse-ului selectam zona in care trebuie modificata culoarea si apare optiunea Fix Red Eye. Click pe ea si culoarea din interiorul selectiei e modificata.
Cu ajutorul optiunii Eye Brightness (luminozitatea, stralucirea ochiului), se poate deschide sau inchide culoarea din interiorul zonei selectate.
De asemenea se poate modifica si culoarea pupilei ochiului cu ajutorul optiunii Pupil Brightness.

 
Corectarea culorii ochiului se poate face pentru patru culori ale ochilor (Eye Color) printre care si albastru si verde.
De asemenea fotografia poate fi rotita in sensul acelor de ceasornic sau invers.
Video-ul de mai jos prezinta programul si utilizarea lui.




Download
 

notite program Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare